Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Expoziție și ateliere de mărțișoare

februarie 21 @ 8:00 am - martie 6 @ 4:30 pm

Începând de azi am deschis târgul și expoziția de mărțișoare de la Vila Albatros. Veți găsi aici mărțișoare produse de artiști locali, membri ai Asociației Meșterilor Populari și Artiștilor din Buzău, dar și mărțișoare la care au lucrat cu mult drag copiii și tinerii de la Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive Buzău, de la Centrul de Zi ”Phoenix” și de la Centrul pentru Recuperare, Reabilitate și Educație Specială (CRRES).
De asemenea, în perioada 21 februarie – 6 martie, copiii sunt invitați la atelierele susținute de meșterii populari, unde vor realiza mărțișoare din lut, ațe, mărgele și mărțișoare cusute.

Detalii

Începe:
februarie 21 @ 8:00 am
Se termină:
martie 6 @ 4:30 pm
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Centrul Cultural și Educațional Alexandru Maghiloman
Str. Plantelor, Nr. 8B
Buzau, 120083 Romania
+ Hartă Google

Scopul nostru

Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” inițiază și derulează activități pe trei direcții majore: (i) desfășoară activități și proiecte în domeniul educației permanente și al culturii; (ii) organizează, cu sprijinul unor instituții profesionale, spectacole, manifestări și evenimente culturale și artistice; (iii) elaborează diverse materiale în domeniul informării și cercetării culturale. 

Contact rapid

Vila Albatros
Str. Plantelor, Nr. 8B, Buzău, România

0238 721 559
secretariat@ccam.ro

© Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman. Toate drepturile rezervate.