Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Toamna Buzoiană

18/09/2021 @ 4:00 pm - 25/09/2021 @ 8:00 pm

          Cel mai mare și mai bogat târg agro-alimentar, o sărbătoare a recoltei și a tradițiilor, „Toamna Buzoiană” reunește peste o sută de producători din tot județul, agricultori, grădinari, apicultori, meșteri populari care vor oferi cele mai bune produse ale județului Buzău. Buzoienii se vor putea aproviziona cu produse sănătoase, cu bunătăți produse local, iar gospodinele și gospodarii își vor putea pregăti cămara pentru iarnă cu cele mai bune roade ale toamnei.

           Nu va lipsi nici muzica populară românească, care va întregi atmosfera de sărbătoare și de voie bună. Timp de 8 zile, începând cu ora 16:30, vor urca pe scenă artiști buzoieni, ansambluri folclorice și unele dintre cele mai îndrăgite și cunoscute tarafuri. Taraful de la Clejani, Ionuț și Doinița Dolănescu, Nicolae Botgros și taraful, Sofia Vicoveanca sunt doar câțiva dintre artiștii care vor încânta publicul cu muzică românească autentică. Ne vom bucura și de plăcinta de dovleac, mustul proaspăt, cârnații de Pleșcoi și multe alte produse tradiționale buzoiene.

Detalii

Începe:
18/09/2021 @ 4:00 pm
Se termină:
25/09/2021 @ 8:00 pm
Eveniment Categories:
,
Site web:
http://toamnabuzoiana.ro/

Loc de desfășurare

Dragaică
Buzău, Romania

Organizatori

Centrul Cultural Alexandru Marghiloman
Primăria Municipiului Buzău

Scopul nostru

Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” inițiază și derulează activități pe trei direcții majore: (i) desfășoară activități și proiecte în domeniul educației permanente și al culturii; (ii) organizează, cu sprijinul unor instituții profesionale, spectacole, manifestări și evenimente culturale și artistice; (iii) elaborează diverse materiale în domeniul informării și cercetării culturale. 

Contact rapid

Vila Albatros
Str. Plantelor, Nr. 8B, Buzău, România

0238 721 559
secretariat@ccam.ro

© Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman. Toate drepturile rezervate.