Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Filmele Irinei, cu Irina Margareta Nistor

06/09/2021 @ 6:00 pm - 10:00 pm

Vom vedea împreună și vom discuta despre un film din 2020, în regia lui Andrei Zincă – Și atunci ce e libertatea? – cu Magda Catone, Olimpia Melinte, Cuzin Toma, Dorina Lazăr, Radu Iacoban etc.
🎬 Un film regizat de Andrei Zincă, bazat pe nuvela ”Proiecte de trecut” a Anei Blandiana.
🏆 Premiul Publicului pentru film românesc la TIFF 2020, Premiul Publicului pentru cel mai bun film străin la Festivalul Internațional din Sedona, Arizona 2021, Premiul Publicului la Festivalul Filmului Sud-Est European din Los Angeles, California 2021, Mentiuni de Onoare la Festivalul International din Santa Monica, California 2021 si SeeFest 2021, Los Angeles, California, Selecție Oficială a Festivalului Internațional Jade Jaguar August 2021, Brazilia.
⏩ Inspirat de evenimente petrecute în realitate, filmul este o poveste despre dragoste şi căutarea libertăţii în contextul deportării a 40.000 de oameni nevinovaţi de către regimul comunist, în 1951, în Bărăgan, aşa-numita „Siberia românească”.
★ Din distribuție fac parte Radu Iacoban, Iulia Lumânare, Cuzin Toma, Olimpia Melinte, Tünde Skovrán, Radu Bânzaru, Nicodim Ungureanu, Cristian Popa, Magda Catone și Dorina Lazăr.

Detalii

Dată:
06/09/2021
Oră:
6:00 pm - 10:00 pm
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Amfiteatrul din Pacul Tineretului
Buzau,

Organizatori

Centrul Cultural Alexandru Marghiloman
Buzau International Arts Festival

Scopul nostru

Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” inițiază și derulează activități pe trei direcții majore: (i) desfășoară activități și proiecte în domeniul educației permanente și al culturii; (ii) organizează, cu sprijinul unor instituții profesionale, spectacole, manifestări și evenimente culturale și artistice; (iii) elaborează diverse materiale în domeniul informării și cercetării culturale. 

Contact rapid

Vila Albatros
Str. Plantelor, Nr. 8B, Buzău, România

0238 721 559
secretariat@ccam.ro

© Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman. Toate drepturile rezervate.