Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Duo HESPERUS – concertează la Vila Albatros

februarie 28 @ 6:30 pm - martie 8 @ 8:00 pm

Duo HESPERUS, format din chitariștii Costin Soare, unul dintre cei mai activi şi apreciaţi muzicieni români, și Ioan Bănescu, unul dintre cei mai talentaţi chitarişti din tânăra generaţie, concertează la Vila Albatros, Conacul Marghiloman, marţi, 8 martie, începând cu ora 18:30.
Cei doi muzicieni vor oferi mărţişoare muzicale cu ocazia Zilei internaţionale a femeii, în cadrul unui program spectaculos cuprinzând piese din repertoriul tradiţional de duo de chitare: 4 Danzas gitanas de Joaquin Turina, Canciones y danzas de Federico Mompou, sonate de Domenico Scarlatti, muzică de film scrisă de Toru Takemitsu, muzică sud-americană, de la tango-urile argentinianului Astor Piazzolla la muzica introspectivă a brazilianului Egberto Gismonti.
Vă invităm la un recital plin de culoare, în aşteptarea primelor semne ale primăverii, în care vă veţi putea bucura de vocea inconfundabilă a chitarei clasice, „minunata orchestră în miniatură”, aşa cum o numea un mare compozitor.
Accesul este gratuit și se face pe bază de invitație. Invitațiile se pot ridica de la Vila Albatros, în perioada 1-4 martie, între orele 09:00 – 16:00.

Detalii

Începe:
februarie 28 @ 6:30 pm
Se termină:
martie 8 @ 8:00 pm
Eveniment Category:

Organizator

Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman

Loc de desfășurare

Centrul Cultural și Educațional Alexandru Maghiloman
Str. Plantelor, Nr. 8B
Buzau, 120083 Romania
+ Hartă Google

Scopul nostru

Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” inițiază și derulează activități pe trei direcții majore: (i) desfășoară activități și proiecte în domeniul educației permanente și al culturii; (ii) organizează, cu sprijinul unor instituții profesionale, spectacole, manifestări și evenimente culturale și artistice; (iii) elaborează diverse materiale în domeniul informării și cercetării culturale. 

Contact rapid

Vila Albatros
Str. Plantelor, Nr. 8B, Buzău, România

0238 721 559
secretariat@ccam.ro

© Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman. Toate drepturile rezervate.