Skip to main content

“Buzăul lui Marghiloman” se întâmplă! 

Timp de aproape o lună, de pe 30.07 și până pe 28.08, muzică bună, filme de artă, teatru de improvizație și delicii culinare, se vor găsi toate în grădina Vilei Albatros din Parcul Alexandru Marghiloman.

De unde “Buzăul lui Marghiloman”? 

Dat fiind că locația a reprezentat “acasă” pentru cel care a fost cândva Alexandru Marghiloman, vila Albastros fiind locul cu care rezona cel mai bine și în care i-a adus mai aproape de casă și pe alții prin petrecerile pe care le ținea la vilă.  

Festivalul își dorește să fie un arc peste timp și să ne strângă pe toți într-un loc păstrat de suflet, pentru suflete. 

De când? De pe 30.07 și până la 28.08. 

Pe rând, VAMA, Om la lună, The Monojacks, dar și Byron și Mădălina Pavăl se for ocupa de muzică în compania Arată Artă Band și a Dorei Gaitanovici. 

Arată Artă Band îi vor primi în fiecare joi pe Alex Ștefănescu, Alex Nagy, dar și trupa Fără Zahăr și ne vor bucura spectatorii pe scena festivalului. 

Responsabili de teatru vor fi trupe de improvizație precum Triton, Urban Improvizație, Iele sau Backstage Boys. 

Restul serilor sunt ocupate de proiecțiile filmelor de artă din Grădina cu filme. Vom putea viziona filme în regia lui Francis Ford Coppola, Woody Allen, dar și Lucian Pintilie și mulți alții. 

Primăria Municipiului Buzău, Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” Buzău și Arată Artă vă invită să punem Buzăul pe harta festivalurilor din România.

Accesul este gratuit și se va face respectând normele de prevenire a răspândirii Covid-19, în limita locurilor disponibile. 


Accesul la concert va fi permis doar pentru participanții care:

  • sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și care prezintă dovada de vaccinare tipărită sau în format digital;
  • prezintă rezultatul negativ al unui test RTPCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore, efectuat la un laborator acreditat – dovadă tipărită sau în format digital;
  • prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și fac dovada (test pozitiv, decizie de carantinare, adeverință medic) în format tipărit sau în format digital.