Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ipostaze ale focului – Noaptea Europeana a Muzeelor

mai 14 @ 7:30 pm - mai 15 @ 1:00 am

A rămas foarte puțin până când ne vedem în miez de noapte la unul dintre cele mai mari evenimente culturale internaționale #noapteaeuropeanaamuzeelor.
Sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 19:00 și până la ora 01:00, Vila Albatros va fi deschisă pentru public și va găzdui operele mai multor artiști naționali și internaționali.
📅„Ipostaze ale focului” – o expoziție de opere de artă care au ca element comun focul și care reunește lucrări ale profesorilor, elevilor și invitaților Departamentului de ceramică-sticlă-metal, din cadrul Universității Naționale de Arte București. Vernisajul expoziției are loc pe 14 mai, dar această va fi putea fi vizitată la Vila Albatros până duminică, 22 mai.

Detalii

Începe:
mai 14 @ 7:30 pm
Se termină:
mai 15 @ 1:00 am
Eveniment Category:

Organizator

Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman

Loc de desfășurare

Centrul Cultural și Educațional Alexandru Maghiloman
Str. Plantelor, Nr. 8B
Buzau, 120083 Romania
+ Hartă Google

Scopul nostru

Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” inițiază și derulează activități pe trei direcții majore: (i) desfășoară activități și proiecte în domeniul educației permanente și al culturii; (ii) organizează, cu sprijinul unor instituții profesionale, spectacole, manifestări și evenimente culturale și artistice; (iii) elaborează diverse materiale în domeniul informării și cercetării culturale. 

Contact rapid

Vila Albatros
Str. Plantelor, Nr. 8B, Buzău, România

0238 721 559
secretariat@ccam.ro

© Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman. Toate drepturile rezervate.